NIEUWSBRIEF WINTER 2019-2020

Voorwoord

Beste relatie,

Hierbij ontvangt u van ons de nieuwsbrief winter 2019-2020. Wij adviseren u om deze nieuwsbrief goed door te nemen. Hebt u naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij willen u bedanken voor het vertrouwen dat u in ons hebt gesteld dit jaar. Ook komend jaar kunt u bij ons rekenen op de best mogelijke dienstverlening en service op het gebied van uw persoonlijke financiën.

Wij wensen u prettige feestdagen en een (financieel) gezond 2020 toe!

 

Bereikbaarheid feestdagen
In verband met de feestdagen is ons kantoor op de volgende dagen gesloten:

  • Woensdag 25 december 2019 (eerste kerstdag);
  • Donderdag 26 december 2019 (tweede kerstdag);
  • Woensdag 1 januari 2020 (nieuwjaarsdag).

 

Betalingsverkeer tijdens de feestdagen
In verband met de feestdagen vindt er op de volgende dagen geen betalingsverkeer plaats bij de bank:

  • Woensdag 25 december 2019 (eerste kerstdag);
  • Donderdag 26 december 2019 (tweede kerstdag);
  • Woensdag 1 januari 2020 (nieuwjaarsdag).

 

LET OP!
Het leefgeld dat normaal gesproken op woensdag 25 december 2019 zou worden uitbetaald, wordt vervroegd naar dinsdag 24 december 2019.

Het leefgeld dat normaal gesproken op woensdag 1 januari 2020 zou worden uitbetaald, wordt vervroegd naar dinsdag 31 december 2019.

 

Extra leefgeld aanvragen voor de feestdagen
Indien u naast het gebruikelijke leefgeld extra saldo wenst te ontvangen voor de feestdagen, verzoeken wij u vriendelijk om dit verzoek minimaal twee werkdagen van tevoren bij ons in te dienen.

Wij willen u er op wijzen dat wij per cliënt bekijken of, en zo ja hoeveel extra saldo er mogelijk is. Of uw verzoek kan worden toegekend is onder meer afhankelijk van het saldo dat aanwezig is op de beheerrekening, of er achterstanden zijn in het betalen van de vaste lasten en of u geen uitgaven buiten de begroting heeft gehad.

 

Bent u goed verzekerd?
Overstappen of wijzigen van zorgverzekering kan éénmaal per jaar. Vaak loont het om een aanvullende verzekering af te sluiten voor bijvoorbeeld tandartskosten, fysiotherapie of een bril. Wist u dat u onder bepaalde voorwaarden toch in aanmerking kunt komen voor een aanvullende zorgverzekering terwijl u nog een openstaande schuld bij uw zorgverzekeraar hebt?

Overstappen kan tot en met 31 januari 2020. Stapt u over voor 1 januari 2020? Dan wordt uw oude zorgverzekering automatisch opgezegd.

Neem voor al uw vragen over het overstappen of wijzigen van uw zorgverzekeraar contact op met uw bewindvoerder. Samen kan er worden gekeken wat de best passende oplossing is voor u.

 

Vakantie
Anne heeft vrij van maandag 9 december tot en met vrijdag 20 december 2019. Op maandag 23 december 2019 is zij weer aanwezig.

Erik heeft vrij op vrijdag 27 december 2019.

 

Saldolijn ING
Wij krijgen regelmatig de vraag welk saldo er nog op de leefgeldrekening staat. Dit kunt u zelf ook op twee manieren gemakkelijk nakijken. De eerste manier is bij een geldautomaat van de ING Bank. De tweede manier is via de ING Saldolijn. Via de Saldolijn kunt u altijd uw saldo via uw vaste of mobiele telefoon opvragen. Hebt u nog geen Saldolijn en wilt u deze graag hebben? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen deze service dan voor u aanvragen.

 

Rekening en verantwoording over 2019
Zoals u weet moeten wij ieder jaar zowel aan u als aan de rechtbank rekening en verantwoording afleggen. Vanaf januari 2020 beginnen wij met het afleggen van verantwoording over het jaar 2019. Wij nemen zelf contact met u op om hiervoor een afspraak te maken.