EXTRA NIEUWSBRIEF I.V.M. CORONAVIRUS

Voorwoord

Beste relatie,

In verband met de uitbraak van het Coronavirus zijn wij genoodzaakt om een aantal maatregelen te nemen. In deze extra nieuwsbrief berichten wij u welke gevolgen deze maatregelen voor u met zich meebrengen.

Wij volgen de adviezen van het RIVM op. Indien de adviezen van het RIVM worden aangescherpt, zullen wij hier gehoor aan geven.

Voor uw geruststelling kunnen wij u mededelen dat wij onze werkzaamheden indien nodig ook vanuit huis kunnen verrichten. Dit betekent dat onze werkzaamheden ook bij een verscherping van de maatregelen door kunnen gaan.

Bereikbaarheid

Wij zijn vooralsnog iedere werkdag tussen 09.00 en 13.00 uur bereikbaar op telefoonnummer 0118-581834. Het is telefonisch erg druk waardoor het langer duren voordat u een medewerker aan de telefoon krijgt.

In verband met de drukte verzoeken wij u vriendelijk om enkel in spoedeisende gevallen telefonisch contact met ons op te nemen. In alle andere gevallen kunt u uw vraag per e-mail stellen: info@scbewindvoeringen.nl

Betalingsverkeer

Alle betalingen worden door ons kantoor verricht zoals u dat gewend bent. U hoeft zich geen zorgen te maken over de uitbetaling van uw leefgeld. Uw leefgeld staat op de gebruikelijke dag op uw rekening.

Afspraken gaan niet door

Alle afspraken zullen in ieder geval tot 6 april 2020 worden geannuleerd. Wel wordt er gekeken of de afspraken telefonisch kunnen plaatsvinden. Wij zullen contact opnemen met de cliënten die een afspraak hebben staan.

Het is ook niet meer mogelijk om persoonlijk post af te geven aan de balie. U kunt uitsluitend post afgeven door deze in onze brievenbus te deponeren.

Hebt u vragen over het Coronavirus?

Hebt u vragen over het Coronavirus? Wij adviseren u de nieuwsberichten goed in de gaten te houden en de adviezen van de overheid op te volgen. Meer informatie kunt u vinden op www.rijksoverheid.nl/corona