Anne Christ – Bewindvoerder

Als bewindvoerder vind ik het belangrijk om rust en stabiliteit te creëren in de financiën van mijn cliënten. Wanneer iemand zijn geldzaken niet goed op orde heeft, kan dit veel stress geven. Ik zie het als een uitdaging om door middel van bewindvoering deze zorgen weg te nemen.

Ik ben mijn loopbaan in een andere branche begonnen. Tijdens en na mijn opleiding tot kandidaat-gerechtsdeurwaarder ben ik werkzaam geweest bij een deurwaarderskantoor in Zeeland. Door mijn opleiding en werkervaring heb ik specialistische kennis op het gebied van beslag- en executierecht. Deze kennis komt goed van pas wanneer ik cliënten begeleid die zich in een problematische schuldsituatie bevinden. In mijn dagelijks werk zie ik dat een enkele betalingsachterstand in korte tijd kan uitgroeien tot en forse schuld. Het hebben van schulden kan een grote impact hebben op iemand zijn leven. Het geeft mij veel voldoening als ik kan bijdragen aan een schuldenvrije toekomst.

Bewindvoering vraagt om kwaliteit en deskundigheid. Ik vind het belangrijk om mijn kennis te blijven verbreden en actueel te houden. In 2020 heb ik de opleiding tot WSNP-bewindvoerder gevolgd. In 2021 ligt mijn focus op het verdiepen van mijn kennis in psychiatrische problematiek.

Wilt u een afspraak met mij inplannen? Neem dan contact met mij op.

Bent u benieuwd naar mij professionele achtergrond? Bezoek dan mijn LinkedIn pagina.