Aanmelden voor bewindvoering?

Denkt u er over na om uzelf aan te melden voor bewindvoering? Wij begrijpen dat u hiervoor misschien een drempel over moet, maar het is ons dagelijks werk om mensen te ondersteunen met hun geldzaken. U hoeft zich niet te schamen. U bent niet de enige die moeite heeft met het beheren van geldzaken. Aanmelden voor bewindvoering bij ons kantoor is eenvoudig.

Geen wachtlijst

Omdat wij weten dat bewindvoering vaak een laatste redmiddel is voor mensen, vinden wij het belangrijk dat u bij een aanmelding snel geholpen kunt worden. Wij hebben op dit moment geen wachtlijst. Wanneer u zich aanmeldt kunt u snel terecht voor een eerste gesprek.

Crisissituatie?

Is er sprake van een crisissituatie? Bijvoorbeeld een dreigende ontruiming, een executieverkoop of afsluiting van gas, elektriciteit en/of water? Vermeld dit dan bij uw aanmelding. In dit soort situaties moet snel gehandeld worden. Wij zullen alles in het werk zetten om een en ander te voorkomen.

Hoe kunt u zich aanmelden?

1. Neem telefonisch contact met ons op. Dit is de snelste manier om met ons in contact te komen en een afspraak in te plannen. Klik hier voor onze bereikbaarheid.

2. Wilt u liever gebeld worden door ons? Misschien hebt u geen beltegoed of bent u aan het werk tijdens onze telefonische bereikbaarheid. Geef hier aan op welke dag en tijdstip u door ons gebeld wilt worden en wij nemen contact met u op.

3. U kunt ook een e-mail sturen naar info@scbewindvoeringen.nl met als onderwerp ‘aanmelding bewindvoering’ onder vermelding van uw naam en telefoonnummer. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen. Door deze informatie te verstrekken gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken in onze administratie.  Zie ons privacybeleid voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens.

Een eerste gesprek is altijd geheel vrijblijvend en kosteloos. Tijdens een kennismakingsgesprek leggen wij graag uit wat wij voor u kunnen betekenen. Besluit u om na het kennismakingsgesprek geen aanvraag in te dienen? Dat vinden wij geen probleem.

Houd er rekening mee dat wanneer u besluit om bewindvoering aan te vragen, er eerst nog een procedure moet worden doorlopen bij de rechtbank.

 

Spreekkamers Sinke & Christ Bewindvoeringen

Aanmelden voor  bewindvoering? Sinke & Christ Bewindvoeringen – Uw bewindvoerder in Zeeland.